Trainingen & workshops

Ik bied trainingen aan op het gebied van leiderschap, lean, persoonlijke effectiviteit, samenwerking, communicatie en energie management. Deze trainingen en/of workshops zijn door jarenlange ervaring ontwikkeld kunnen direct in de organisatie worden gegeven. Ook is het mogelijk om trainingen en/of workshops geheel op maat te laten maken.

blad groen

"Iets leren kost geld; niets leren kost kapitalen."

Trainingen

Coachend leiderschap

Een intensieve en inspirerende opleiding voor leidinggevenden. Leer hoe je het het beste uit je medewerkers, je team en jezelf haalt door te kunnen switchen in leiderschapsstijlen.

Green Belt in Lean

Gecertificeerde en interactieve training waarbij de bewezen Lean methodiek wordt geleerd. Leer hoe je een cultuur van continu en doelgericht verbeteren naar meer flow kunt brengen.
- Orange, Yellow, Green Belt certificeringen -

Mambitieus

Voor ambitieuze moeders die vastlopen met het thema ‘hoe hou ik alle ballen hoog?’ zonder zichzelf te verliezen.

Workshops

oen

Hoe word ik een OEN?

Tijdens deze workshop leer je de kracht van vragen stellen, een open houding aannemen en daarmee de kracht van het zijn van een OEN (open, eerlijk en nieuwsgierig). 

Trainingen

Kleine stappen naar verbetering

Deze 1-daagse, interactieve workshop ‘Kleine stappen naar Verbetering’ is een perfecte eerste kennismaking met Lean. Je maakt een vliegende start bij het werken volgens de succesvol bewezen Lean methodiek.

visueel maken

Maak het Visueel

Met eenvoudige tekeningen kun je complexe zaken vaak een stuk inzichtelijker en leuker maken. In deze workshop leer je eenvoudig te tekenen en leer je de basis van het zakelijk tekenen.

katja

Katja Raaijmakers

communicatie medewerker

"Zelden ben ik met zoveel energie teruggekomen van een training. Mei An bruist. Ze is verfrissend, vernieuwend en bovenal kundig in haar vak. Mei An is gezond gedreven om haar kennis op een leuke manier aan mensen over te dragen. Ze beheerst de stof tot in de puntjes en is een goede en prettige leider. Als u een combinatie zoekt van Education, Empowerment & Entertainment dan bent u aan het juiste adres."

ilse

Esther van Iterson

projectmanager en manager bedijfsbureau

"Mei An is een professionele en energieke trainster. Mei An is iemand die je vertrouwen, opbouwende feedback geeft en iedere trainingsdag met veel passie voor de groep staat. Het voornaamste wat ik geleerd heb als perfectionist, is dat je juist van ‘fouten maken’ zoveel kan leren. In de vertrouwde omgeving die zij creëert is dit gelukt."

Op zoek naar een energieke trainer voor jouw organisatie?

Neem dan direct contact met me op.

logo footer

Volg Mei An

Contactgegevens

  • info@meian.nl

  • 06-39669623

  • Amsteldijk Zuid 87a

    1186 VG Amstelveen

  • info@meian.nl

  • 06-39669623

  • Amsteldijk Zuid 87a

    1186 VG Amstelveen

nobco
Winkelwagen