Mambitieus

Voor de ambitieuze moeder die thuis, op het werk en met zichzelf in balans wil zijn. Omdat het een het ander niet hoeft uit te sluiten.

Mambitieus is voor ambitieuze moeders die met de vraag lopen ‘hoe hou ik alle ballen hoog?!’ Mijn doel met Mambitieus is ambitieuze moeders met meer energie, effectiever en gelukkiger hun rollen te laten vervullen; zowel thuis als op het werk. Zodat zij sterker in hun schoenen staan en het leven in eigen handen nemen, meer genieten van de kleine dingen, minder stress en minder onrust ervaren en succesvoller zijn. Met andere woorden weten wie ze zijn en wat zij belangrijk vinden. En dat maakt keuzes maken een stuk makkelijker.

Mambitieus wordt gegeven door middel van 1 op 1 coaching, een meerdaags programma en/of workshops.

mambitieus

Ontstaan van Mambitieus

Het idee voor Mambitieus is ontstaan toen ik zelf overspannen werd als moeder met een carrière. Dat heeft behoorlijk veel met me gedaan. Ik ben me er vervolgens volledig in gaan verdiepen en heb er mijn levenswerk van gemaakt. Vooral om andere ambitieuze moeders hierbij te begeleiden en te inspireren. De kleine dingen in ons leven creëren ons geluk.

Wij vrouwen – vooral de ambitieuze moeders onder ons – maken het ons niet altijd even gemakkelijk. Soms zou het toch zo fijn zijn om even afstand te nemen om te kunnen reflecteren. Hoe gaat het eigenlijk met mij? Waar heb ik behoefte aan? Wat wil ik?

Op de rem trappen, reflecteren en aandacht aan jezelf besteden. Dat gebeurt (bijna) niet meer. En dat is juist waar we zo naar verlangen. Stilstaan bij vragen als ‘wie ben ik?’, ‘waar sta ik voor?’, ‘waar liggen mijn grenzen?’, ‘hoe ga ik om met alle verwachtingen van iedereen om me heen?’ ‘hoe geef ik genoeg ruimte aan de persoon die ik ben met mijn behoeftes?’

Van hieruit is Mambitieus ontstaan.

Een nieuwe term voor de moeder die haar ambities niet onder stoelen of banken steekt. Een stoere vrouw die haar werk, het moederschap, haar (sociale) leven onder controle wil hebben. Voor een ieder die alles uit haar mambities wil halen!

Neem contact op voor de mogelijkheden.

logo footer

Volg Mei An

Contactgegevens

  • info@meian.nl

  • 06-39669623

  • Amsteldijk Zuid 87a

    1186 VG Amstelveen

  • info@meian.nl

  • 06-39669623

  • Amsteldijk Zuid 87a

    1186 VG Amstelveen

nobco
Winkelwagen