Individuele coaching

Coaching is dé manier om bewust te worden van wie je bent, waarom jij bepaalde dingen doet en wat maakt dat je reageert zoals je reageert.

blad groen

“It’s time to just be happy. Being angry, sad or overthinking isn’t worth it anymore. Just let things flow. Be positive.”

Coaching is als het ware een ontdekkingsreis naar jezelf. Hoe meer je over jezelf te weten komt, hoe sterker je zelfbeeld wordt en hoe lekkerder je in je vel komt te zitten.

1-op-1 Coaching

Stress & burnout coaching

Leiderschapscoaching

Waarom kiezen voor Mei An Coaching & Training?

Omdat je met jezelf aan de slag wilt gaan. En dat het liefst doet met een professionele, gedreven en resultaatgerichte coach die altijd ruimte houdt voor een glimlach. Op mijn eigen speelse manier begeleid ik jou op jouw ontdekkingsreis. Hierbij maak ik gebruik van verschillende (interventie)stijlen: de ene keer accepterend of analyserend, een andere keer provocerend en confronterend. Dit door op natuurlijke wijze in te spelen op hetgeen jij nodig hebt op dat moment. Voorop staat dat jij inzichten en tools krijgt, je bewust wordt van hetgeen dat er speelt en het verlangen voelt om hier iets mee te doen.

florian

Florian H. Karim Theissen

Managing Partner PROOF adviseurs

"Sinds 2020 worden de medewerkers van mijn organisatie, mijn compagnon en ik gecoachd door Mei An. Ik kan haar praktijk van harte aanbevelen, voor iedereen die bij coaching uitgedaagd wil worden en dat op een prettige en constructieve manier. Zij combineert op een holistische manier instrumenten uit de organisatiekunde met energiewerk en systemisch denken. Mei An een schat aan ervaring waaruit ze put en stelt de juiste vragen om tot de juiste antwoorden te komen. Met haar pragmatische en toegankelijke stijl kan zij makkelijk aansluiten bij iedereen, los van persoonlijke voorkeuren bij coaching. De warme en onafhankelijke sfeer die ze in haar praktijk creëert, heeft me in staat gesteld om mezelf de ruimte te geven die ik nodig had. Mei An heeft me de juiste handvatten en tips gegeven om mijn rollen als ondernemer, leidinggevende en professional optimaal met elkaar te kunnen combineren."

moniek

Moniek Spruit

Owner at VRIJ in Culemborg

“Mei An is op allerlei gebied een heel goede coach én - niet onbelangrijk - fijn mens. Ze lijkt in haar hoofd een complete toolbox te hebben die ze tijdens de sessie tevoorschijn tovert. Ze creëert orde, rust en overzicht. Je vertrekt gegarandeerd met een heldere blik en een dosis energie.”

jorik

Jorik Schröder

Founder & MD at Experiencegift

"Erg positief over Mei An haar coaching skills. Ze is erg sensitief en weet in korte tijd, vaak binnen dezelfde sessie, tot de kern te komen, al dan niet begeleid door verschillende oefeningen en interactie om tot nieuwe inzichten te komen. Tot slot vind ik haar persoonlijkheid erg prettig; open en vertrouwd. Veel dank!"

isabelle

Isabelle van Goch

Interim manager Wonen

"Ik heb Mei An leren kennen als een fijne, positieve coach. Haar enthousiasme over het toepassen van lean technieken werkt aanstekelijk. De leuke manier waarop ze het overdraagt maakt het toegankelijk voor een brede groep. In de coaching en begeleiding weet ze goed de vinger op de zere plek te leggen en schuwt ze het goede gesprek niet. Ze durft te duiden wat onuitgesproken blijft, geeft je een spiegel en indirect advies waar je mee verder kunt."

frederike

Frederik Deneckere

"Graag deel ik mijn ervaringen met Mei An en haar rol als coach. Ik koos voor Mei An omdat er vanaf de eerste ontmoeting een natuurlijke klik was , een sterke verbinding. Mei An straalt onmiddellijk vertrouwen uit en heeft een heel natuurlijke flair en is heel spontaan. Haar enthousiasme en blije, vreugdevolle uitstraling heeft een grote aantrekkingskracht en geeft ook heel veel positieve energie."

Hugo van Nimwegen

Projectleider Commissioning bij Heijmans

"Als je op zoek bent naar antwoorden en wilt weten hoe je communiceert en wie je bent, dan ben je bij Mei An aan het goede adres.
Al snel na de kennismaking aan het begin van een sessie stelt ze vragen die je aan het denken zetten. In het gesprek dat volgt pel je samen de vraag af tot de kern. Die kern is dat vaak verrassend anders dan je in eerste instantie denkt en geeft inzicht in jezelf en de manier waarop je communiceert.
Met haar (intuïtieve) vaardigheden, open mind, oefeningen en prettige manier van vragen en doorvragen (zonder te oordelen) weet Mei op een snelle manier de échte vraag helder te krijgen, waarna het antwoord zich al snel vanuit jezelf aandient.
Mijn ervaring is dat hoe intens het gesprek ook is geweest, ze aan het eind ervoor zorgt dat je met een goed gevoel (heel wat wijzer en regelmatig met huiswerk) weer richting huis gaat."

Durf jij meer over jezelf te ontdekken?

Neem contact op om een afspraak in te plannen voor een sessie. 

logo footer

Volg Mei An

Contactgegevens

  • info@meian.nl

  • 06-39669623

  • Amsteldijk Zuid 87a

    1186 VG Amstelveen

  • info@meian.nl

  • 06-39669623

  • Amsteldijk Zuid 87a

    1186 VG Amstelveen

nobco
Winkelwagen