Workshops

Zoek je een inspirerende workshop of training? Ook dan kun je bij mij terecht. Denk hierbij aan onderwerpen als persoonlijke effectiviteit, communicatie en energie management.

Liever een training of workshop op maat?
Informeer naar de mogelijkheden.

blad groen

"Iets leren kost geld; niets leren kost kapitalen."

oen

Hoe word ik een OEN?

Tijdens deze workshop leer je de kracht van vragen stellen, een open houding aannemen en daarmee de kracht van het zijn van een OEN (open, eerlijk en nieuwsgierig). 

Mambitieus

Voor ambitieuze moeders die vastlopen met het thema ‘hoe hou ik alle ballen hoog?’ zonder zichzelf te verliezen.

visueel maken

Maak het visueel

Met eenvoudige tekeningen kun je complexe zaken vaak een stuk inzichtelijker en leuker maken. In deze workshop leer je eenvoudig te tekenen en leer je de basis van het zakelijk tekenen.

katja

Katja Raaijmakers

communicatie medewerker

"Zelden ben ik met zoveel energie teruggekomen van een training. Mei An bruist. Ze is verfrissend, vernieuwend en bovenal kundig in haar vak. Mei An is gezond gedreven om haar kennis op een leuke manier aan mensen over te dragen. Ze beheerst de stof tot in de puntjes en is een goede en prettige leider. Als u een combinatie zoekt van Education, Empowerment & Entertainment dan bent u aan het juiste adres."

ilse

Esther van Iterson

projectmanager en manager bedijfsbureau

"Mei An is een professionele en energieke trainster. Mei An is iemand die je vertrouwen, opbouwende feedback geeft en iedere trainingsdag met veel passie voor de groep staat. Het voornaamste wat ik geleerd heb als perfectionist, is dat je juist van ‘fouten maken’ zoveel kan leren. In de vertrouwde omgeving die zij creëert is dit gelukt."

logo footer

Volg Mei An

Contactgegevens

  • info@meian.nl

  • 06-39669623

  • Amsteldijk Zuid 87a

    1186 VG Amstelveen

  • info@meian.nl

  • 06-39669623

  • Amsteldijk Zuid 87a

    1186 VG Amstelveen

nobco
Winkelwagen