Leiderschapscoaching

Als leidinggevende ben je niet alleen de beslisser, maar ook de inspirator en degene die meedenkt over oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken. Daarnaast wil je ook de persoon zijn bij wie mensen altijd terecht kunnen. Bijvoorbeeld wanneer medewerkers niet lekker in hun vel zitten. Dan wil je ze kunnen uitdagen, enthousiasmeren en motiveren om het beste uit hun werk te halen.

Dat is een behoorlijke verantwoordelijkheid. En zomaar even switchen tussen deze twee rollen is niet altijd even makkelijk.

Bij wie kan jij eigenlijk terecht? Wie helpt jou om even stil te staan bij de situatie en de juiste vervolgstappen te bepalen? Hoe hou jij jezelf scherp? En hoe blijf jij jezelf ontwikkelen?

Leiderschapscoaching heeft als doel jou als topmanager, ondernemer of bestuurder te helpen bij jouw unieke invulling van je leiderschapsrol. Dit doe ik door kritische vragen te stellen, je spiegels voor te houden, verrassende invalshoeken voor te stellen en je uit te dagen om buiten de kaders te blijven kijken en denken.

leiderschap
reinier

Reinier Luitingh

Investment Manager AVerest Capital

“Mei An heeft samen met mij mijn kerndoel besproken en een plan van aanpak daarop gemaakt. Ze heeft verschillende technieken gebruikt om mijn vraagstuk goed te kunnen beantwoorden en dat was erg verhelderend. Het effect is dat ik meer inzage heb gekregen in mijzelf en hoe ik kan overkomen op anderen. Daarnaast heeft Mei An een goede spiegel voorgehouden waardoor je er ook achter komt waarom je in sommige situaties zo gedraagd. Ik ben erg blij dat ik dit coach traject bij haar heb kunnen doen.”

florian

Florian H. Karim Theissen

Managing Partner PROOF adviseurs

"Sinds 2020 worden de medewerkers van mijn organisatie, mijn compagnon en ik gecoachd door Mei An. Ik kan haar praktijk van harte aanbevelen, voor iedereen die bij coaching uitgedaagd wil worden en dat op een prettige en constructieve manier. Zij combineert op een holistische manier instrumenten uit de organisatiekunde met energiewerk en systemisch denken. Mei An een schat aan ervaring waaruit ze put en stelt de juiste vragen om tot de juiste antwoorden te komen. Met haar pragmatische en toegankelijke stijl kan zij makkelijk aansluiten bij iedereen, los van persoonlijke voorkeuren bij coaching. De warme en onafhankelijke sfeer die ze in haar praktijk creëert, heeft me in staat gesteld om mezelf de ruimte te geven die ik nodig had. Mei An heeft me de juiste handvatten en tips gegeven om mijn rollen als ondernemer, leidinggevende en professional optimaal met elkaar te kunnen combineren."

Durf jij de ontdekking aan?

Maak hier een afspraak voor jouw coaching sessie.

logo footer

Volg Mei An

Contactgegevens

  • info@meian.nl

  • 06-39669623

  • Amsteldijk Zuid 87a

    1186 VG Amstelveen

  • info@meian.nl

  • 06-39669623

  • Amsteldijk Zuid 87a

    1186 VG Amstelveen

nobco
Winkelwagen