Stress & burnout coaching

Stress! Hier wordt veel over gesproken, maar helaas te vaak op een negatieve manier. Stress is echter juist fijn. Sterker nog, we kunnen niet zonder. Het helpt ons doelen realiseren en voorziet ons van energie. Wanneer het je lukt om jouw stress beter te begrijpen en ontdekt hoe je er het beste mee om kunt gaan, kun je er zelfs veel energieker van worden. Je stressmanagement op orde krijgen, is dus enorm belangrijk.

Loop jij momenteel op je tandvlees? Heb je het gevoel te veel ballen hoog te moeten houden? En heb je behoefte aan meer rust, ontspanning en energie? Tijdens de stress- en burn-out coaching leer je stress te verminderen, een burn-out te voorkomen en te verhelpen. Het biedt een sneller en duurzamer herstel van jouw spanningsklachten. Ook bij een overspannenheid en/of burn-out.

stress en burnout coaching
jorik

Jorik Schröder

Founder & MD at Experiencegift

"Erg positief over Mei An haar coaching skills. Ze is erg sensitief en weet in korte tijd, vaak binnen dezelfde sessie, tot de kern te komen, al dan niet begeleid door verschillende oefeningen en interactie om tot nieuwe inzichten te komen. Tot slot vind ik haar persoonlijkheid erg prettig; open en vertrouwd. Veel dank!"

moniek

Moniek Spruit

Owner at VRIJ in Culemborg

“Mei An is op allerlei gebied een heel goede coach én - niet onbelangrijk - fijn mens. Ze lijkt in haar hoofd een complete toolbox te hebben die ze tijdens de sessie tevoorschijn tovert. Ze creëert orde, rust en overzicht. Je vertrekt gegarandeerd met een heldere blik en een dosis energie.”

frederike

Frederik Deneckere

"Graag deel ik mijn ervaringen met Mei An en haar rol als coach. Ik koos voor Mei An omdat er vanaf de eerste ontmoeting een natuurlijke klik was , een sterke verbinding. Mei An straalt onmiddellijk vertrouwen uit en heeft een heel natuurlijke flair en is heel spontaan. Haar enthousiasme en blije, vreugdevolle uitstraling heeft een grote aantrekkingskracht en geeft ook heel veel positieve energie."

isabelle

Isabelle van Goch

Interim manager Wonen

"Ik heb Mei An leren kennen als een fijne, positieve coach. Haar enthousiasme over het toepassen van lean technieken werkt aanstekelijk. De leuke manier waarop ze het overdraagt maakt het toegankelijk voor een brede groep. In de coaching en begeleiding weet ze goed de vinger op de zere plek te leggen en schuwt ze het goede gesprek niet. Ze durft te duiden wat onuitgesproken blijft, geeft je een spiegel en indirect advies waar je mee verder kunt."

florian

Florian H. Karim Theissen

Managing Partner PROOF adviseurs

"Sinds 2020 worden de medewerkers van mijn organisatie, mijn compagnon en ik gecoachd door Mei An. Ik kan haar praktijk van harte aanbevelen, voor iedereen die bij coaching uitgedaagd wil worden en dat op een prettige en constructieve manier. Zij combineert op een holistische manier instrumenten uit de organisatiekunde met energiewerk en systemisch denken. Mei An een schat aan ervaring waaruit ze put en stelt de juiste vragen om tot de juiste antwoorden te komen. Met haar pragmatische en toegankelijke stijl kan zij makkelijk aansluiten bij iedereen, los van persoonlijke voorkeuren bij coaching. De warme en onafhankelijke sfeer die ze in haar praktijk creëert, heeft me in staat gesteld om mezelf de ruimte te geven die ik nodig had. Mei An heeft me de juiste handvatten en tips gegeven om mijn rollen als ondernemer, leidinggevende en professional optimaal met elkaar te kunnen combineren."

Hugo van Nimwegen

Projectleider Commissioning bij Heijmans

"Als je op zoek bent naar antwoorden en wilt weten hoe je communiceert en wie je bent, dan ben je bij Mei An aan het goede adres.
Al snel na de kennismaking aan het begin van een sessie stelt ze vragen die je aan het denken zetten. In het gesprek dat volgt pel je samen de vraag af tot de kern. Die kern is dat vaak verrassend anders dan je in eerste instantie denkt en geeft inzicht in jezelf en de manier waarop je communiceert.
Met haar (intuïtieve) vaardigheden, open mind, oefeningen en prettige manier van vragen en doorvragen (zonder te oordelen) weet Mei op een snelle manier de échte vraag helder te krijgen, waarna het antwoord zich al snel vanuit jezelf aandient.
Mijn ervaring is dat hoe intens het gesprek ook is geweest, ze aan het eind ervoor zorgt dat je met een goed gevoel (heel wat wijzer en regelmatig met huiswerk) weer richting huis gaat."

Ga met jezelf aan de slag

Vind je energie terug en leer omgaan met stress op een manier die bij jou past.

Mei An Coaching & Training is aangesloten bij:

vesb
logo footer

Volg Mei An

Contactgegevens

  • info@meian.nl

  • 06-39669623

  • Amsteldijk Zuid 87a

    1186 VG Amstelveen

  • info@meian.nl

  • 06-39669623

  • Amsteldijk Zuid 87a

    1186 VG Amstelveen

nobco
Winkelwagen