Wie goed doet, goed ontmoet!

´Wie goed doet, goed ontmoet´ heb ik altijd geleerd. En vanavond word ik daar weer even heel erg bewust van gemaakt.

Terwijl ik deze blog schrijf heb ik net (sinds lange tijd) TV gekeken. ‘Mijn leven in puin’ en ‘uitstel van executie’.  Twee programma’s waarbij mensen in nood hulp krijgen om op die manier weer iets positiever verder kunnen met hun leven. Dit raakt me en ik ben blij dat dit soort programma’s bestaan, omdat mensen bewust gemaakt worden van het positieve effect van hulp aan anderen.

Vervolgens mijn mail gecheckt en de eerste mail die ik opende is van een oud vriendinnetje van mij. Het blijkt dat zij momenteel in Bolivia aan het werken is bij ITEI, een organisatie die slachtoffers door marteling en staatsgeweld helpt. Heel concreet betekent dit dat zij een oudere man op dit moment aan het helpen is om in een enigszins waardige leefomstandigheid te leven die letterlijk alleen maar in zijn bed van hooi ligt onder een dak van gedroogd gras. Gelijk heb ik geld overgemaakt! Toch weer iemand kunnen helpen. Klik hier voor meer informatie over het project.

Daarnaast ben ik momenteel met Kees Izelaar en Celestine Raven bezig met het organiseren van een 2dogood training in juni 2012. Een programma om leren & werken te combineren met goed doen in Gambia t.b.v. je eigen persoonlijke effectiviteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met deze training wordt veel behaald, zowel voor jezelf én voor het goede doel! Wat zul je je na deze training goed voelen! Op deze site is over de training meer informatie te vinden.

Wat is het toch goed om met de goede dingen bezig te zijn die goed zijn voor mezelf én anderen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

logo footer

Volg Mei An

Contactgegevens

  • info@meian.nl

  • 06-39669623

  • Amsteldijk Zuid 87a

    1186 VG Amstelveen

  • info@meian.nl

  • 06-39669623

  • Amsteldijk Zuid 87a

    1186 VG Amstelveen

nobco
Winkelwagen