RUST… cadeautje

Hulde aan niets te beleven… RUST

Er even tussenuit met z’n tweeën is lang niet zo makkelijk als het lijkt. Door de drukte van alledag komt het plannen van dat momentje weg met z’n tweeën praktisch gezien niet op prioriteit 1 of 2 en wordt daarmee iedere keer vooruit geschoven. En mocht je dan een datum hebben geprikt, dan moet nog de keuze gemaakt worden waarheen. Weekendje Maastricht? Of een paar dagen naar Lissabon? Ergens skiën? Waar hebben we zin in? Ons antwoord: rust, uitslapen, tijd voor elkaar, een goed bed en lekker eten. That’s all we want!!!

Zo gezegd, zo gedaan

Na wat moeite gedaan te hebben voor het vinden van een oppas, kunnen we doorpakken. Computer dicht, tas inpakken, dikke knuffel aan de kids en de auto in. Op naar het magische Drenthe! Het bordje Plopsaland is in zicht. Met een grote glimlach op ons gezicht laten we dit kinder walhalla aan ons voorbij gaan en rijden we door naar onze bestemming: Coevorden

Kasteel Coevorden is in zicht! Sprookjesachtig door de kerstlichtjes en twee gave vuurkorfen voor de deur, worden we bij binnenkomst verwelkomd in de hal waar een openhaard staat te branden. We ploffen op de stoelen bij de openhaard neer en bestellen een glaasje bubbels om dit heugelijke feit te vieren.

RUST

Weg van de dagelijkse beslommeringen, rust en aandacht voor elkaar tijdens een heerlijk diner bij de open haard.
Diner bij de open haard

Aangezien de reis naar Coevorden genoeg was om de laatste praktische dingen te bespreken, hebben we bij aankomst weer een gesprek als een verliefd stel. Fijn om even echt aandacht voor elkaar te hebben. Met hartjes in onze ogen lopen we hand in hand naar het restaurant. We nemen plaats aan een van de tafeltjes in het restaurant bij de open haard en trakteren ons op een heerlijk 5 gangen diner met als extraatje een perfect uitgekozen wijnarrangement. Kleine gerechten die sierlijk zijn opgedekt en daarnaast erg smakelijk zijn.

Met een volle maag lopen we de avond in op weg naar ons bed. Een mooie, ruime, smaakvol ingerichte kamer en een heerlijk groot, wit opgemaakt bed! Na een ontspannen bad, springen we in bed en zijn we knock out.

Uitslapen!

Rond 7 uur worden we wakker om vervolgens te beseffen dat dat absoluut niet nodig is en slapen we door tot half 10! Voor een klein extraatje wordt ons ontbijt op bed gebracht. Een schattig picknickmandje gevuld met van alles; thee, koffie, jus d’orange, croissantjes, fruit en ga zo maar door. Als twee jonge pubers grinniken we van dit cadeautje en in stilte genieten we van deze relaxte start van de dag.

In Coevorden zelf is niet veel te doen. Wat eigenlijk best lekker is! We struinen door de rustige straten, lopen wat winkeltjes in, gaan uitgebreid een kopje koffie drinken en kunnen de krant van A tot Z op ons dooie gemakje lezen zonder gestoord te worden. De sauna laten we dit keer aan ons voorbij gaan, maar is voor de volgende keer echt weer de moeite waard.

Wat doet ons dit goed; niet alleen onze relatie, nee ook mij als persoon. We beloven elkaar dat we dit minimaal 4 keer per jaar gaan doen en plannen gelijk ons volgende weekendje weg!

Cadeau voor jullie

Ik kan me goed voorstellen dat meerdere Mambitieuze dames onder ons en hun partners in crime hier behoefte aan hebben. Daarom heb ik een cadeautje voor jullie! Een mooi begin van het nieuwe jaar. Onder vermelding van het codewoord ‘Mambitieus’ kunnen jullie ook deze ervaring hebben. Twee overnachtingen, inclusief ontbijt en een 5 gangendiner voor 2 personen bij Kasteel Coevorden voor maar liefst €139,00. Dit is uiteraard op basis van beschikbaarheid en exclusief verblijfsbijdrage (á €3,00 p.p. per nacht). Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en boek jouw momentje van Rust. Ik hoor graag hoe het was en of je er ook zo van hebt genoten!

Geen blog missen?

Via mijn Facebook pagina of de specifieke Mambitieus Facebook pagina blijf je op de hoogte wanneer er een volgende blog is. Like de pagina en je mist er geen een. Of stuur mij jouw mailadres om op de hoogte te blijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

logo footer

Volg Mei An

Contactgegevens

  • info@meian.nl

  • 06-39669623

  • Amsteldijk Zuid 87a

    1186 VG Amstelveen

  • info@meian.nl

  • 06-39669623

  • Amsteldijk Zuid 87a

    1186 VG Amstelveen

nobco
Winkelwagen