5 jaar Mei An coaching training & inspiratie

Vandaag 5 jaar geleden, stapte ik de Kamer van Koophandel van Amsterdam binnen om Mei An coaching training & inspiratie in te schrijven. Na het afronden van een prachtige twee jarige coachopleiding en mijn Masters NLP besloot ik mijn droom in daden om te zetten. Ik ging de uitdaging aan. Het starten van mijn eigen bedrijf Mei An coaching, training & inspiratie.

Eerst kleinschalig coachen aan de keukentafel, wat langzaamaan is uitgegroeid tot wat het nu is. Juli 2015 heb ik afscheid genomen van mijn baan in loondienst en als zelfstandige aan het werk vanuit Mei An. En wat is dat een goede keuze geweest. Het volgen van mijn hart, volledig authentiek kunnen zijn en blijven en datgene doen waar je zelf blij van wordt. Andere blij maken in hun persoonlijke situatie, zakelijke sfeer of zelfs groter wanneer het om organisatorische verbeteringen gaat. De afwisseling tussen het coachen, trainen, spreken en inspireren maakt het werk enorm gaaf. Ontzettend dankbaar ben ik voor de mensen om mij heen die mij inspireren, supporten en vertrouwen geven. Bedankt!

Coaching

De afgelopen 5 jaar heb ik mooie en bijzondere individuele- en team coachsessies mogen begeleiden. De vraagstukken waren uiteenlopend op het gebied van persoonlijke effectiviteit, Lean tot aan samenwerking. Bedankt coachees voor jullie openheid, vertrouwen en voor het feit dat mijn klantenbasis door jullie – dankzij mond tot mond reclame – is gegroeid.

Training

Op trainingsgebied heb ik de gecertificeerde Lean Yellow Belt en Lean Green Belt, de NLP technician, het Mambitieus programma en verschillende workshops gefaciliteerd. Met UNC Plus Delta en 12Mprove ben ik een samenwerking aangegaan. In 2017 zetten we deze succesvolle samenwerking voort. Gezien de enthousiaste reacties zal ik in 2017 de workshop Op de Man af en het Mambitieus programma weer geven.

Dit jaar heb ik met veel fijne collega’s in het werkveld mogen samenwerken en ik kijk er naar uit om dit voort te zetten.

Inspiratie

Zoals jullie mogelijk hebben meegekregen heb ik dit jaar mooie huwelijken mogen voltrekken als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (trouwambtenaar). Met name via de gemeentes Amstelveen en Aalsmeer. Intussen als freelance trouwambtenaar onder de naam Mei An trouwt. Bijzonder om onderdeel te zijn van zo een belangrijke dag.

Mambitieus

Het doel van Mambitieus is ambitieuze moeders met meer energie, effectiever en gelukkiger hun rollen laten vervullen. Dit jaar zal ik wederom blogs schrijven ter inspiratie, workshops organiseren en uiteraard het meerdaags Mambitieus programma faciliteren. Daarnaast zal ik inspirational talks houden bij verschillende bedrijven en instellingen om Mambitieus actief op de kaart te zetten.

Zoals jullie lezen zal mijn aandacht in het bijzonder uitgaan naar Mambitieus. Mocht jij interesse hebben in Mambitieus of iemand kennen die mij op dit vlak verder kan helpen, dan zou ik het leuk vinden als je mij bij hem/haar introduceert.

Op naar nog veel mooie en succesvolle jaren!

MEI AN coaching training & inspiratie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

logo footer

Volg Mei An

Contactgegevens

  • info@meian.nl

  • 06-39669623

  • Amsteldijk Zuid 87a

    1186 VG Amstelveen

  • info@meian.nl

  • 06-39669623

  • Amsteldijk Zuid 87a

    1186 VG Amstelveen

nobco
Winkelwagen