Over Mei An

Vol trots ben ik – Mei An Phoa – oprichtster van Mei An coaching & training. De naam Mei An betekent in het Chinees, ‘lieflijke vrede’. Ik wil mensen dan ook inspireren om meer ‘lieflijke vrede’ aan zichzelf en anderen te geven. Dit door volledig jezelf te (kunnen) zijn.

Toen ik een driejarig meisje was, zei ik tegen mijn moeder: “als ik later groot ben, wil ik meer mensen op straat laten lachen”. Op dat moment wist ik blijkbaar al onbewust wat ik later wilde worden. Intussen weet ik dat ik die verantwoordelijkheid niet kan dragen voor anderen, maar kan ik er wel een bijdrage aan leveren.

Sinds de basisschool, ben ik al bezig met het ontwikkelen van mensen en het ondernemerschap. Dat uitte zich in een luisterend oor zijn voor vrienden, het geven van sportlessen, presenteren, organiseren en begeleiden van verschillende evenementen.

Uiteindelijk heb ik mijn ervaring en gedachten omgezet tot mijn missie: mensen gelukkiger maken door zich bewuster te zijn van hun talenten en zich hierdoor meer/weer senang te laten voelen met zichzelf. Dit doe ik voor zowel individuen, teams en organisaties.

mei an
blad

"Your vision will become clear only when you can look into your own heart. Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes."

- Carl Jung

Eigen praktijk

In januari 2012 richtte ik mijn praktijk Mei An coaching, training & inspiratie op. Sinds 2015 ben ik volledig zelfstandig werkzaam. Als coach, trainer en facilitator begeleid ik mensen op het gebied van:

 • Persoonlijke effectiviteit

 • Leiderschap

 • Team building

 • Energiemanagement: stress & burn-out

 • Lerende organisatie

 • Lean management

 • Communicatie

Persoonlijke effectiviteit

Leiderschap

Team building

Energiemanagement: stress & burn-out

Lerende organisatie

Lean management

Communicatie

Mijn belangrijkste ingredient: verbazing

Het belangrijkste ingrediënt om mijn werk vol passie en toewijding te kunnen doen is me te blijven verbazen over datgene wat er op mijn pad komt. Ik laat me graag inspireren door de verhalen en ervaringen van mijn coachees, klanten en partners. En kan me ook heerlijk verbazen over de open blik die mijn twee zoontjes hebben op de wereld. Hierdoor krijg ik de energie om te blijven leren en mezelf te blijven ontwikkelen. Dit alles met de juiste balans van rust, ruimte, reflectie en aandacht voor mezelf én de mensen om mij heen.

Mambitieus_(c)Anne van Zantwijk_6 filter

Ervaring

Na het afronden van mijn VWO, ben ik Beleid, Communicatie en Organisatie aan de VU in Amsterdam gaan studeren waarvan één jaar in Australië met de focus op Management, Sociale Psychologie en Marketing. Ik ben afgestudeerd op het gebied van motivatie, leiderschap en communicatie. Vervolgens ben ik gaan werken als Business consultant. Deze rol werd aangevuld met de rollen coach en trainer bij verschillende bedrijven. Gedurende mijn carrière ben ik mij altijd blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen, trainingen en individuele coaching. Practice what I preach! Hierdoor heb ik kennis en ervaring opgedaan bij projecten, transities en reorganisaties zowel nationaal als internationaal.

 • coaching | individuen, leidinggevende en teams
 • training | lean, change, persoonlijke effectiviteit, communicatie
 • lean management
 • erkend stress en burnout coach
 • systemisch werk: familie- en organisatie opstellingen
logo footer

Volg Mei An

Contactgegevens

 • info@meian.nl

 • 06-39669623

 • Amsteldijk Zuid 87a

  1186 VG Amstelveen

 • info@meian.nl

 • 06-39669623

 • Amsteldijk Zuid 87a

  1186 VG Amstelveen

nobco
Winkelwagen